Arbeidsrecht blogs: laat een ghostwriter het werk doen

Je schrijft regelmatig blogs over arbeidsrecht om je online zichtbaarheid te vergoten. Maar je hebt daar eigenlijk geen tijd voor. Geen nood: als juridisch ghostwriter schrijf ik jouw blogs over arbeidsrecht en ontslagrecht. Hieronder lees je waarom dat een slimme keuze is.

Ghostwriter: tijd- en kostenbesparing

De rekensom is snel gemaakt: jij gaat aan de slag voor je klant en ik schrijf als ghostwriter je arbeidsrecht blog. Het schrijven van een goede blog kost je namelijk minstens een dagdeel. Een stevige tijdsinvestering, zeker als je die tijd ook declarabel kan zijn. Je hebt het dan al snel over een omzetderving van € 750,00 tot € 1.500,00. Voor een blog van 1000 tot 1200 woorden betaal je mij maximaal € 320,00.

Arbeidsrecht blog publiceer je onder eigen naam

Je huurt me in als ghostwriter, dus mijn naam blijft geheim. Door onder je eigen naam te publiceren, versterk jij je band met je klanten. En weten nieuwe klanten de weg naar je kantoor te vinden.

Ghostwriter met grote kennis van arbeidsrecht

Naast juridisch tekstschrijver ben ik ook arbeidsrechtjurist. Sterker, ik houd me al bijna 30 jaar met het arbeidsrecht bezig. Door de optelsom van schrijfvaardigheid, klare taal en arbeidsrechtkennis, krijg je arbeidsrecht blogs die:

  • interessant voor je (mogelijke) klant zijn;

  • boeiend en lekker leesbaar zijn;

  • juridisch onderbouwd zijn;

  • bevestigen dat je een specialist in arbeidsrecht bent;

  • het goed doen in internet zoekmachines.

Ghostwriter voor andere arbeidsrechtelijke schrijfklussen

Als arbeidsrechtadvocaat of arbeidsjurist maak je regelmatig arbeidsrechtelijke teksten voor je klanten. Denk aan arbeidsovereenkomsten, personeelsreglementen en modelbrieven. Die teksten kan ik natuurlijk ook als ghostwriter voor je schrijven. Mijn kosten belast je door aan je klant. Dat levert met mijn uurtarief een win-win-win-situatie op: voor je klant, voor jou en voor mezelf.

Meer informatie?

Lees op de pagina Over mij over mijn ervaring als jurist. Op de Tarieven-pagina vind je mijn prijzen en algemene voorwaarden. En neem contact op als je geïnteresseerd bent of vragen hebt.

> Meer blogs vind je in het blogoverzicht

Volgende
Volgende

5 redenen om een algemene plaatselijke verordening (APV) in klare taal te schrijven